Si tudi vi želite lepe in velike brisače za na plažo?

Vedno, ko sem šel na plažo, sem doma pobral prvo brisačo, ker mi je bilo čisto vseeno, kakšna je bila. Potem pa sem spoznal dekle in ko sem z njo šel prvič na plažo, sem še kako zakompliciral zaradi brisače, ker doma nisem imel niti ene lepe in velike. Nerodno mi je bilo vzeti staro, majhno brisačo, zato sem se odločil, da si bom kupil dve novi in veliki brisači, tako da jih bom imel za dlje časa.

Problem je bil, da je bil mesec maj in trgovine še niso imele ponudbe brisač. Kako sem jaz letal od trgovine do trgovine, da bi našel brisače, tega vam ne morem povedati. To mi bo res ostalo v spominu. Prodajalke so bile zelo prijazne in so mi skušale pomagati, tako so mi svetovale trgovine, kjer bi mogoče brisače že imeli. Tri ure sem iskal po trgovinah in na koncu le prišel do trgovine, ki je prodajala velike in lepe kopalne brisače. Odločil sem se, da kupim kar tri, ker sem vedel, da mi potem ne bo treba brisač več kupovati. 

Tisti dan sem imel novo brisačo, ko sem šel s dekletom na plažo. Imela sva se res lepo. Bilo je lepo vreme, čeprav je bil maj, lahko, sva se šla kopat in še kako prav mi je prišla velika brisača. Tudi pri preoblačenju pride prav. Ne vem, kaj sem tako dolgo čakal, da si nisem ene velike brisače kupil že prej. 

Če si želite velike kopalne brisače, jih raje naročite preko spleta, ker tam imajo obširno ponudbo čez celo leto, ali pa jih kupujete poleti v času sezone in ne tako kot jaz na začetku poletja, ko brisač še niso imeli v trgovinah. Lepo je imeti doma velike, lepe, modne brisače, ker vam pridejo poleti še kako prav. Jaz sedaj dobro vem, kje jih prodajajo, če jih bom še potreboval, s tem da sem jih kupil 3 pa ne verjamem, da bo to tako hitro.