Napihnjenost in hrana

Vsi tisti, ki mislite, da je z vami nekaj narobe, ker vas daje napihnjenost se motite, edino kar je narobe je narobe, da se nepravilno prehranjujete. Moj dragi fant je močen in se spravlja na diete neprestano. Najbolj me moti, ker je njegov trebuh že tako velik, da resnično ne izgleda lepo. Ko pa ga na to opozorim pa pravi, da ga daje napihnjenost. Joj, si mislim, kako si eni ljudje lažejo sami sebi, ker ga čez dan vidim ,kaj vse poje in popije in točno vem, da je to debelost in seveda potem tudi velik trebuh od vse te hrane.

Ampak dokler si ljudje zatiskajo oči in pravijo da je napihnjenost kriva, da izgledajo tako, potem se z njimi nimaš kaj pogovarjat. Tako sem tudi odkrito povedala mojemu fantu. Seveda je bil užaljen, ker v resnici dobro ve, da to ni napihnjenost samo priznati si noče. Sama sem žalostna, ker mu enostavno ne morem pomagati. Kuham jaz lahko zdravo hrano, a kaj ko potem poje še ogromno sladkarij in pije sladko pijačo. Jaz, se v bistvu matram, on pa po drugi strani dela to in se izgovarja na napihnjenost.

Tako sem končala svojo zgodbo, sebi kuham zdravo hrano, njemu pa skuham kar si želi, bolj kot ne je to slaba hrana, a tako hoče, jaz se obremenjevala več ne bom z njim, naj dela kar hoče. Sama vem, da debelost ni napihnjenost, kdaj pa bo on to spoznal pa je drugo. 

Tako sedaj živi življenje, kot mu paše, jaz mu več ne težim, on se redi in pravi da je to napihnjenost, kadar koli mu rečem kako velik trebuh ima. Zdaj mi je smešno, prej sem bila še žalostna, ker mu to nisem mogla dopovedat, danes pa živim svoje življenje, on pa upam da kmalu spozna razliko, kaj je napihnjenost, kaj pa je debelost.